Nyheter5 kryptospådommer for 2022

Nyheter | 30/12/2021

Ekspertene er delte på hvor kryptomarkedet vil bevege seg i 2022. Men en ting er de i alle fall enige om – vi kommer til å snakke om krypto også i 2022. Her er spådommene for det kommende året fra 5 eksperter.

Så mye hadde du tjent om du hadde investert $1000 i disse 4 populære kryptovalutaene i år

Nyheter | 29/12/2021

Verdiøkning 2021

2021 har vært et bra år for kryptovaluta og det et har skjedd mye positivt. Her vil du få en oversikt over hvor mye du hadde sittet igjen med om du investerte $1000 i fire av de største kryptovalutaene.

Ukraina vedtar kryptolov for å gjøre Bitcoin lovlig

Krypto i dag | 11/09/2021

Ukraina er i ferd med å legalisere bitcoin og andre kryptovalutaer. Parlamentet vedtok nylig en ny lov om digitale eiendeler.

Noen store selskaper som godtar kryptovaluta som betalingsmiddel

Nyheter | 11/09/2021

Det er fortsatt ikke mulig å bruke kryptovaluta som betalingsmiddel mange steder. Men det er nå flere og flere selskaper som godtar krypto etterhvert. Noen store selskaper, spredt over flere bransjer, godtar nå kryptovaluta som betalingsmiddel.

Kryptoinvestorer i USA sverger til hodl framfor kortsiktig fortjeneste

Nyheter | 04/09/2021

En undersøkelse gjennomført i USA viser at 58% av de spurte forbrukerne som har investert i kryptovaluta ser på investeringen som en langsiktig investering.

Bank i Oklahoma tilbyr sine kunder å handle kryptovaluta i bankens mobilapp

Nyheter | 27/08/2021

Vast Bank, en liten bank i Tulsa, Oklahoma, USA, tilbyr nå sine kunder å handle kryptovaluta gjennom sin mobilapp.

Endringer i stablecoin'en USD Coin

Nyheter | 24/08/2021

SD Coin (USDC) har likevel ikke 100 % sikkerhet i amerikanske dollar på bankkonto som tidligere hevdet. Men nå blir det rettet på det.

Paypal lanserer tjeneste for å handle med kryptovaluta i Storbritannia

Nyheter | 23/08/2021

Paypal annonserte i dag at de nå lanserer en tjeneste for å handle med kryptovaluta til sine kunder i Storbritannia. Tjenesten blir aktiv for kundene i løpet av denne uka.

Cardano vokser til tredje største kryptovaluta

Nyheter | 22/08/2021

Cardano (ADA) fortsetter sin massive vekst siste år, og vokser til tredje største kryptovaluta etter bitcoin og ethereum målt i makredsverdi.

Butikker i Sveits kan nå akseptere kryptovaluta gjennom ny betalingsløsning

Nyheter | 22/08/2021

Bitcoin Suiss og Wordline lanserer nå en betalingsløsning som gjør det mulig for 85000 utsalgssteder i Sveits å akseptere kryptovaluta som betalingsmiddel.

Mer enn 1 av 10 amerikanere investerer i kryptovalutaer

Nyheter | 19/08/2021

En undersøkelse utført av NORC ved University of Chicago viser at 13 % av amerikanerne har investert i en eller annen form for kryptovaluta de siste 12 måneder.

Krypto "whales" har kjøpt store mengder Ekartinu tokens

Nyheter | 18/08/2021

Hval og coins

Det har blitt bekreftet at 15 krypto "whales" har kjøpt Ekartinu tokens til en verdi av 100 millioner dollar. Dette er mye for Ekart Inu. Ekartinu blir referert til som en meme coin.

Nøkkelfaktorer å vurdere for å redusere risikoen for kryptoinvesteringer

Nyheter | 16/08/2021

Kryptovalutaer kan være gode investering, men de er også veldig volatile og det er forbundet høy risiko med å investere i disse. Ifølge eksperter er det viktig å gjøre grundig research før man investerer i kryptovaluta, akkurat som man bør gjøre om man investerer i aksjer eller aksjefond.

Penger fra institusjonelle investorer strømmer til kryptomarkedet

Nyheter | 13/08/2021

Flere og flere institusjonelle investorer begynner nå å investere i kryptovaluta. Og disse investeringene kommer bare til å vokse.

Vil Amazon gå tungt inn i krypto nå?

Nyheter | 11/08/2021

Kryptoambisjonene til Amazon er større enn de fleste tror. Det har versert rykter i det siste om at Amazon vil begynne a akseptere forskjellige kryptovalutaer som betalingsmiddel.

Hva skjer med tether?

Nyheter | 02/08/2021

tether

Helt siden slutten mai har vi sett en merkelig utvikling i veksten på tether (USDT.) Eller rettere sagt, veksten har stoppet opp, og flatet helt ut. Tether er en stablecoin, og det er den kryptovalutaen som er tredje størst i markedsverdi totaltsett.

Disse kryptovalutaene økte mest i juli

Nyheter | 31/07/2021

Magasinet Entrepreneur har laget en oversikt over de 10 kryptovalutaene som har gjort det best i juli i år. Her er listen over de tre kryptovalutaene som gjorde det aller best i juli.

Lanserer aksjefond for å gjøre det enklere å handle kryptovaluta

Nyheter | 29/07/2021

ProFunds lanserer nå et aksjefond som skal gjøre det enklere å handle kryptovaluta for mannen i gata. Fondet lanseres som ett av flere alternativer for å gjøre det mulig å eksponere seg mot krypto uten å kjøpe kryptovaluta direkte.

Byen Jackson i Tennessee vurderer å akseptere betaling av eiendomskatt i bitcoin

Nyheter | 23/07/2021

Byen Jackson i Tennessee, USA, ser nå på muligheten for å begynne å akseptere betaling av eiendomsskatt i bitcoin.

Utfordringer når El Salvador skal innføre bitcoin som betalingsmiddel

Nyheter | 19/07/2021

El Salador innfører bitcoin som betalingsmiddel.

Det har vekket stor interesse at El Salvador forrige måned gikk ut og proklamerte at bitcoin vil bli et gylding betalingsmiddel i landet. Spørsmålet som nå dukker opp er hvordan inbyggerne i landet vil kunne ta i bruk kryptovalutaen til dagligdags bruk.

Den europeiske sentralbanken lanserer prosjekt for en digital euro

Nyheter | 14/07/2021

Den europeiske sentralbanken (ESB) lanserer nå et 24 måneders innledende prosjekt for å se på muligheten for en digital euro. Prosjektet tar sikte på å overkomme hovedproblemene med en eventuell digital valuta.

Bitcoin mining fører til miljøpåvirkning og protester i New York

Nyheter | 13/07/2021

Lokalbefolkningen nær Senecasjøen i New York klager på miljøpåvirkingen mining av Bitcoin gir. De klager over at vanntemperaturen i sjøen har økt etter at et selskap som driver med Bitcoin mining har begynt å operere i nærheten.

-Europa må regulere kryptovalutaer så raskt som mulig

Nyheter | 10/07/2021

Europa bør regulere kryptovaluta for å kunne bevare sin finansielle posisjon, ifølge sentralbanksjefen i Frankrike, François Villeroy de Galhau.

Vietnam vurderer nå en egen kryptovaluta

Nyheter | 07/07/2021

Vietnam vurderer nå å etablere en egen kryptovaluta. De ser på å sette opp en pilotering av en blockchainbasert kryptovaluta.

Den nasjonale børsen på Filippinene sier at kryptovaluta er "en aktivaklasse vi ikke kan ignorere lenger"

Nyheter | 04/07/2021

Kryptovaluta er "en aktivaklasse som vi ikke kan ignorere lenger," sier den nasjonale børsen på Filippinene, PSE. Videre påpeker PSE at handel med kryptovaluta bør gjøres hos PSE.