Nøkkelfaktorer å vurdere for å redusere risikoen for kryptoinvesteringer

Nyheter | 16/08/2021

Kryptovalutaer kan være gode investering, men de er også veldig volatile og det er forbundet høy risiko med å investere i disse. Ifølge eksperter er det viktig å gjøre grundig research før man investerer i kryptovaluta, akkurat som man bør gjøre om man investerer i aksjer eller aksjefond.

Kryptovalutaer er en ganske ny type aktivaklasse og skal man investere i krypto er det derfor fornuftig å starte i det små. Framfor å hoppe uti med begge beina, så bør en gå rolig fram og starte i det små.

Vurder hvilken risiko du er villig til å ta

Som med andre investeringer er det viktig å ta hensyn til hvor stor risiko man er villig til å ta, når en vurderer å investere i kryptovalutaer. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. Ikke kjøp kryptovaluta om du blir nervøs om kursen spretter opp og ned i pris. For det er det veldig sannsynelig at den vil gjøre.

Og ikke ta opp et lån for å investere i kryptovaluta. Det gjelder for øvrig også for aksjer og andre investeringer.

Den beste måten å starte å investere i kryptovalutaer er ofte å kjøpe litt og litt kryptovaluta over tid. Det å ha en langsiktig investeringshorisont er den beste strategien for å investere i krypto.

Hovedpunkter:

  • Det er forbundet høy risiko med å investere i kryptovalutaer, så gjør grundig research før du gjør en investering.
  • Begynn med å investere i det små.
  • Ha en langsiktig investeringshorisont for dine investeringer.
  • Ikke invester mer enn du er villig til å tape.

“Experts say one should adopt a slow and steady approach at the start of investing in the crypto market. Start by investing small sums of money first and increase the investment after getting familiar with the arena.”

Les mer: https://www.financialexpress.com/money/key-factors-to-consider-for-reducing-the-risk-of-crypto-investment/2311764/