Personvernerklæring

Personvernerklæring for kryptoidag.no

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og evt. deler informasjon om deg når du besøker eller kjøper noe fra kryptoidag.no (“nettsiden.”)

PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN

Når du besøker dette nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP -adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet samler vi i tillegg inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi omtaler denne informasjonen som automatisk samles inn som “enhetsinformasjon.”

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

– “Informasjonskapsler” som er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen din og ofte inneholder en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

– “Loggfiler” sporer handlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP -adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings-/utgangssider og dato/klokkeslettstempler.

– “Web -beacons”, “tagger” og “piksler” er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg, når vi kjøper noe, eller prøver å kjøpe noe via nettstedet, samler vi inn viss informasjon fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre), e -postadresse og telefonnummer. Vi omtaler denne informasjonen som “ordreinformasjon.”

Når vi snakker om “personlig informasjon” i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONOPPLYSNINGER?

Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle alle bestillinger som er lagt gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, informasjon om forsendelser og for å gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
Kommuniser med deg;
Sjekke og analysere våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
Når det er i tråd med preferansene du har delt med oss, så tilbyr vi deg informasjon eller annonsering knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe til med å skjerme for potensiell risiko og svindel (spesielt din IP -adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

DELING AV PERSONLIG INFORMASJON

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. Vi bruker Google Analytics for å hjelpe oss å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Vi kan også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på stevning, ransakingsordre eller annen forespørsel om informasjon vi mottar fra lovgivere, eller for å beskytte våre rettigheter på annen måte.

ADVARSLIG ANNONSERING

Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke utdanningssiden til Network Advertising Initiative (“NAI”) på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å:

FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous
BING-https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads
I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance sin opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

IKKE SPOR

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og bruk av praksis når vi ser et “Ikke spor” -signal fra nettleseren din.

DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personopplysninger vi har om deg og be om at dine personlige opplysninger blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, er vi klar over at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du gjør en bestilling via nettstedet), eller for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er nevnt ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil kunne bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

DATABEVARING

Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, beholder vi bestillingsinformasjonen din for våre arkiv, med mindre og du ber oss om å slette denne informasjonen.

MINDREÅRIGE

Nettstedet er ikke beregnet på personer under 18 år.

ENDRINGER

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis, eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.

KONTAKT OSS

For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, hvis du har spørsmål eller hvis du vil klage, kan du kontakte oss via e-post på support [at] kryptoidag.no eller via vårt kontatktskjema.