Bank i Oklahoma tilbyr sine kunder å handle kryptovaluta i bankens mobilapp

Nyheter | 27/08/2021

Vast Bank, en liten bank i Tulsa, Oklahoma, USA, tilbyr nå sine kunder å handle kryptovaluta gjennom sin mobilapp.

I første halvår i år har banken kjørt en test der kundene kunne kjøpe kryptovaluta fra sin nettbank. Nå er de klare for å tilby kunden å kjøpe Bitcoin og syv andre kryptovalutaer gjennom bankens mobilapp.

Lettere å handle kryptovaluta via egen bank

Mange bankkunder ønsker å handle kryptovaluta, men det er et ekstra steg for mange å opprette et kundeforhold til en kryptobørs. Men kan de kjøpe og selge kryptovaluta gjennom din egen bank, så er det enklere for dem å begynne å investere i denne typen aktiva.

“You’ve probably seen the surveys that have said 60% of folks that haven’t engaged with crypto yet are saying they would like to, but they’d like to do it through their bank,”

forteller administrerende direktør Brad Scrivner i Vast Bank.

“I believe that crypto is going to essentially become this feature within banking.”

I det siste har flere banker og finansselskaper som samarbeider med banker utviklet krypterelaterte produkter som vil hjelpe disse institusjonene med å gjøre handler som ellers ville gått gjennom en kryptobørs.

Nå kan Vast Bank’s kunder kjøpe kryptovaluta med midler fra deres egen bankkonto og kan nå også se sin kryptosaldo i forbindelse med sin bankkonto. Dette gjør det helt klart lettere for bankens kunder å ivestere i kryptovaluta og eksponere seg også mot krypto.

Hovedpunkter:

  • Vast Bank i Oklahoma tilbyr sine kunder å handle kryptovaluta via bankens mobilapp.
  • Dette gjør det enkelt for kundene å investere i kryptovaluta.
  • Mange ønsker å handle kryptovaluta, men de ønsker å gjøre det via sin egen bank.

Les mer: https://www.coindesk.com/markets/2021/08/25/this-tiny-oklahoma-bank-is-allowing-customers-to-buy-crypto-on-its-mobile-app/