Paypal lanserer tjeneste for å handle med kryptovaluta i Storbritannia

Nyheter | 23/08/2021

Paypal annonserte i dag at de nå lanserer en tjeneste for å handle med kryptovaluta til sine kunder i Storbritannia. Tjenesten blir aktiv for kundene i løpet av denne uka.

Hovedpunkter:

  • Paypal lanserer tjeneste for å kjøpe, selge og holde kryptovaluta.
  • Tjenesten inneholder også innhold der brukeren kan lære mer om kryptovaluta.
  • Tjenesten tilbyr handel i Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash.

Det blir nå mulig å kjøpe, selge og holde kryptovaluta med Paypal. Selskapet lanserte en tilsvarende tjeneste for sine kunder i USA i oktober i fjor, og nå kommer altså Storbritannia etter.

Dette blir da første land der Paypal tilbyr handlig med kryptovaluta utenom USA. Og Paypal sier at det nå kan bli mer mainstream å handle med kryptovaluta når så mange kunder får enkel tilgang til å handle med kryptovaluta fra et annerkjent brand som Paypal.

Fire kryptovalutaer tilgjengelig gjennom handelsplattformen

Det vil bli muilg å handle med Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash gjennom Paypal sin tjeneste. Tjenesten er tilgjengelig både på web og via Paypals mobil app. Her kan brukeren se kryptovalutapriser i sanntid og lære mer om det å handle med kryptovaluta.

Opplæringsinnhold om kryptovaluta

Som en del av tjenesten tilbyr Paypal opplæringsinnhold om kryptovaluta. Dette er for at brukerne skal kunne lære om kryptovalutanes fordeler og utfordringer. Her kan de lære om den høye volatilitet til slik valuta og farene forbundet å handle med slik valuta.

Det er altså ikke kun en handelsplattform for kryptovaluta, men også en mulighet for brukerne til å kunne lære mer om kryptovaluta fra en betalingstjeneste de allerede har et forhold til og stoler på.

Det oppfordres til at brukeren lærer mer om kryptovaluta gjennom tjenestens opplæringsinnhold før han eller hun kjøper kryptovaluta.