Penger fra institusjonelle investorer strømmer til kryptomarkedet

Nyheter | 13/08/2021

Flere og flere institusjonelle investorer begynner nå å investere i kryptovaluta. Og disse investeringene kommer bare til å vokse.

Tidligere holdt institusjonelle investorer seg unna Bitcoin og andre kryptovalutaer. I Bitcoins begynnelse så institusjonelle investorer på Bitcoin som som en verdiløs digital eiendel. Men det er i ferd med å endres.

Krypto for å diverifisere porteføljen

Det er flere grunner til at flere institusjonelle penger finner veien inn i krypto. Hovedårsaken er nok den fremragende utviklingen vi har sett i Bitcoin i forhold til andre aktivaklasser. Flere flokker til Bitcoin for å diversifisere investeringsportefolioen sin.

Hedgefond og andre forvaltere har et helt annet syn på kryptovaluta produkter og tjenester enn de hadde tidligere. Og $17 milliarder i institusjonelle midler har allerede funnet veien inn i bedrifter som opererer i dette segmentet. Det er mer enn noen gang tidligere og er mer enn totalen av investeringer tidligere år.

Undersøkeler viser at institusjonelle investorer er blitt positive til krypto

En nylig studie utført av Fidelity Digital Assets viste at 70 % av de spurte institusjonelle investorene forventer å investere i kryptoaktiva i nær fremtid. Det viser at vinden har snudd. Også andre spørreundersøkelser som underbygger den samme interessen. Det er mange institusjonelle investorer som svarer at de der for seg at de kommer til å gjøre kryptorelaterte investeringer.

Mange i kryptovaluta sfæren har lurt på når de institusjonelle investorene ville komme til å endre mening og entre krypto investeringer. Svaret er her og nå. De institusjonelle investorene har ankommet, og det ser ut til at det bare er begynnelsen. Dette er en viktig milepæl for krypto samfunnet.

Hovedpunkter:

  • Flere og flere institusjonelle investorer begynner å investere i kryptomarkedet.
  • Mer institusjonelle penger har funnet veien inn i krypto investeringer enn noen gang tidligere.
  • Institusjonelle forvaltere har endret syn på investeringer i krypto og er nå mye mer positive.

“Whatever the reason, VC investments in crypto during the first six months of this year have more than doubled those witnessed in all previous years combined. “

Les mer: https://www.forbes.com/sites/lawrencewintermeyer/2021/08/12/institutional-money-is-pouring-into-the-crypto-market-and-its-only-going-to-grow/?sh=5363fec14598